Το μοναδικό Open Weekend επαγγελματικών οχημάτων πραγματοποιείται στις 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, 10:00 έως 18:00 στο Van & Truck Center της Mercedes-Benz Ελλάς.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου, μπορείτε να γνωρίσετε από κοντά τα αστέρια της γκάμας μας, Citan, Vito, Sprinter, FUSO Canter, Atego, Antos, Arocs, Actros και Unimog. Επίσης μπορείτε να απολαύσετε μία μοναδική οδηγική εμπειρία κάνοντας ένα Τest Drive σε πραγματικές συνθήκες με φορτωμένα οχήματα. Επιπλέον θα σας ενημερώσουμε για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά μας προγράμματα, τις υπηρεσίες After-Sales αλλά και την επαγγελματική μας εκπαίδευση οδηγών DriverTraining.

Από αυτήν την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει το TruckStore, το οποίο μπορεί να σας προσφέρει πιστοποιημένα μεταχειρισμένα επαγγελματικά οχήματα.

Επισκεφθείτε μας και επωφεληθείτε από την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε το επόμενο επαγγελματικό σας όχημα με 3 χρόνια δωρεάν service.*

* H προσφορά ισχύει μόνο για ετοιμοπαράδοτα οχήματα και μόνο για παραγγελίες κατά τη διάρκεια του διημέρου.
Δεν συνδυάζεται με καμία άλλη προωθητική ενέργεια.

Ζήστε την συναρπαστική εμπειρία Τest Drive με τα φορτωμένα Citan, Vito, Sprinter και Actros. Οδηγήστε τα, απολαύστε τα και εκτιμήστε σε πραγματικές συνθήκες τις δυνατότητες και τα προτερήματά τους. Αλλά κινηθείτε γρήγορα... Κλείστε τώρα κιόλας το δικό σας Τest Drive συμπληρώνοντας την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος
Επικοινωνήστε μαζί μας

Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.E.
Θηβαϊδος 20
145 64 - Ν. Κηφισιά
Τηλ.: (+30) 210 6296500

Βρείτε μας στον χάρτη